WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Hildas Beringen  8 - 5  (3-2)

DATUM 04-12-2006  21:15

DOELPUNTEN 05 min 1-0 Naalden Paul, 11 min 2-0 Van Bavel Jaap, 15 min 2-1 Atmani Mourad, 16 min 2-2 Duzgun Murat, 17 min 3-2 Van Bavel Jaap, 22 min 4-2 Van Bavel Jaap, 23 min 5-2 Smaal Richard, 25 min 5-3 Duzgun Anmet, 27 min 5-4 Duzgun Murat, 28 min 5-5 Duzgun Murat, 33 min 6-5 El Morabet Mo, 38 min 7-5 Houri Ali, 39 min 8-5 Houri Ali

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Vercauteren Dave, Seuntjens Bjorn, Meeusen Jan en Vermeulen Greg

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle begon goed aan deze maandagavond wedstrijd want na reeds 10 minuten stonden ze op een 2-0 voorsprong na doelpunten van Paul Naalden en Jaap Van Bavel. Maar, en dit zal later de rode draad van de wedstrijd blijken te zijn, KK Malle liet de bezoekers uit Beringen door onnodig concentratieverlies terug in de wedstrijd komen. Voor Hildas Beringen noteerden we doelpunten van Atmani en Murat Duzgun in respectievelijk de 15de en 16de minuut. Toch kon Krijnen Keukens Malle dankzij een treffer van topschutter Jaap Van Bavel alsnog met een voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Na rust hetzelfde scenario, Krijnen Keukens Malle loopt snel en gemakkelijk uit tot 4-2 en 5-2 via opnieuw Jaap Van Bavel en Richard Smaal maar omdat de concentratie verslapte en er slecht werd omgeschakeld, maakte Malle het zichzelf moeilijk en kwamen de bezoekers na doelpunten van Anmet Duzgun en 2x Murat Duzgun zelfs terug tot 5-5. Na de 6-5 van Mo El Morabet besloot Hildas Beringen met een vliegende keeper te gaan spelen maar door een verkeerde wissel pakte een speler van Hildas een zeer domme tweede gele kaart waardoor zij in plaats van in een man-meer, in een man-minder situatie terecht kwamen. Dit werd genadeloos afgestraft door Malle dat via 2 goals van Ali Houri tot 8-5 uitliep en daar bleef het ook bij.

Deze 3 punten moeten Krijnen Keukens Malle moraal geven voor de toekomst want in deze wedstrijd was, onder meer door de vele gemiste kansen en verkeerde keuzes die gemaakt werden, duidelijk merkbaar dat sommige spelers met een gebrek aan vertrouwen speelden.